FRANCHISETAGARE 

medpaolo är ett av våra nya men beprövade och omtyckta koncept med fokus på Italien, familjen och gastronomi. Vi omstartar lite vår resa 2023 men varumärket mat med Paolo Roberto har funnits i Sverige sedan början 2000 talet och har genom åren hunnit öppna några restauranger.

Vår expansion fortsätter och vi är övertygade om att det finns plats för många fler medPaolo runt om i hela Sverige och vi hoppas att du vill bli en av våra nya franchisetagare.

Vi söker nu drivna franchisetagare till flera städer runt om i Sverige (inkl Stockholm). Har du en egen lokal idag (100 -200 kvm) som du vill göra om eller på annat sätt har tillgång till en lokal så underlättar det processen, men det är inte nödvändigt. Vi kan ha en lokal som skulle kunna passa.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från restaurangverksamhet eller företagande för att öppna en Paolo , vi lär dig. Du tycker om människor, har en positiv inställning till det mesta, du är handlingskraftig och brinner för att ge bra service.

Finansiella förutsättningar:

Du står för investeringen med byggkostnader, inköp av inventarier och utrustning mm. Investeringens storlek är främst beroende på den aktuella lokalens beskaffenhet, det kan handla om allt mellan 700 000 - 1 000 000 kr. Du behöver ha ca hälften i eget kapital, resten hjälper vi till med att hitta rätt finansieringslösning för. Vår Royalty är 3,5-6% på försäljningen beroende på avtalsform. Marknadsföringsavgift från 5-7% på försäljningen beroende på avtalsform. Signingfee/ uppstartsavgift: från 120 000- 300 000 kr.

Så här ser jobbet ut:

Som franchisetagare arbetar du både med små detaljer och stora visioner. Arbetsuppgifterna omfattar allt från affärsplanering, servering, matlagning och kassatjänst till varubeställning, disk, reparationer och marknadsföring. Arbetstiderna är oregelbundna, med jobb både på kvällar och helger. Speciellt gäller detta i uppstartsskedet. Du kommer att vara ansvarig för ditt egna Team och du måste kunna och vilja leda, organisera och inspirera dina medarbetare. Det är därför viktigt att du är bra på att planera både din och andras tid, ansvar och uppgifter. Vi kommer ge dig och ditt Team en kontinuerlig och professionell support under utbildningstiden, under öppningen och efter öppningen.

Vår personprofil:

• En resultatfokuserad ledare och en god förebild.

• Ett brinnande engagemang för service och gästupplevelse.

• En ”hands on approach” till utmaningar och arbete.

• En god kommunikatör.

• Ett ekonomiskt sinne.

• Ett starkt samhällsengagemang.

• En stabil livs- och familjesituation.

“Att bygga ett starkt team och goda affärsresultat kräver tid, engagemang och beslutsamhet.”

 

Låter det intressant?

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.